Peter

Peter

(slaggitaar/zang).

Peter heeft ongeveer 30 jaar geleden de band ‘The Time Travellers’ opgericht. Hij is een echte rocker. Gerijpt door het leven brengt hij de evergreens van de Stones, Beatles en CCR als geen ander.
Begonnen als 7 jarige in diverse zangkoren en toen ook al meteen interesse in het gitaarspel. Hij heeft op de muziekschool een klassieke opleiding gehad. Daarna is hij in diverse bandjes gaan spelen met popmuziek uit die jaren. De muziek uit de 60-er jaren is zijn passie die hij vol overgave en emotie voor het plezier van het publiek ten gehore brengt.
Nu de drijvende kracht achter ‘The Time Travellers’.

Jef

Jef

(basgitaar/zang)

De bescheidenheid zelve. The man with the golden voice. Komt samen met zijn broer Ward uit een muzikaal gezin. Vader ernst speelde ongeveer alle instrumenten en dat begon al in Indonesië. Al vroeg werden de instrumenten aangeboden: piano, gitaar, bas. De eerste optredens als 16-jarig knulletje met pa Ernst in de Harmonie. Daarna op diverse ‘Pasar Malem’s opgetreden. Op 18 jarige leeftijd begonnen bij het amusementsorkest ‘Smash’. Daar veel opgetreden voor bruiloften en partijen.
Jeff heeft samen met Peter ongeveer 30 jaar geleden de band ‘The Time Travellers’ mee opgestart, waar Jeff zijn muzikale ei kwijt kan.
Favoriete nummer om zelf te zingen: Night in white sattin

Arie

Arie

(sologitaar/zang)

Komt uit een zeer bekende muzikale familie waar vader tot op zeer hoge leeftijd deel uit maakte van een jazzband. Muziek is ook bij Arie met de paplepel ingegoten. Maakte vroegere jaren deel uit van de beroemde band ‘The Mental Bats’.
Arie is ongeveer 15 jaar geleden ‘The Time Travellers’ komen versterken.
Favoriete nummers … te veel om op te noemen. Enkele daarvan zijn nummers van de Eagles, Beatles en Doobie Brothers.

Ward

Ward

(slagwerk/zang)

Ward is de grote broer van Jeff. Zag het vroeger niet zo zitten om al die akkoordjes te leren en heeft zich toegelegd op het slagwerk.
Samen met broer Jef al decenia lang het vaste en stevige ritmesectie van de band. Geroemd om de typische hoge vierde stem die er bij diverse nummers ingeperst wordt, wat het vocale gedeelte extra vol maakt.
Favoriete nummer gezongen door Arie: Mustang Sally